Stap 4


Installatie & Maatvoering
Renovatie, uitbreiding en aanpassing

Als u al in het bezit bent van een American Kitchen by Raymond Loewy, dan kan het zijn dat u na verloop van tijd, de keuken wilt renoveren en/of aanpassen, en uitbreiden.

Bij renovatie/restauratie wordt de keuken door ons gestraald en gepoedercoat. Daarnaast is het mogelijk om jouw keuken door middel van het zogenaamde “nat lakken” te spuiten in elke door jouw gewenste kleur.

Eventueel kunnen we je keuken uitbreiden met extra kasten en/of deuren op maat zoals vaatwasser-, koelkast-, en inbouwfronten. Tevens kunnen wij je oude werkbladen vervangen voor een nieuw werkblad bekleed met Vinyl in een kleur naar keuze of een werkblad vervaardigd uit RVS of Beton. De spoelbakken worden weer als nieuw gepolijst en de bewegende delen worden gecontroleerd en schoongemaakt en waar nodig vervangen of gerepareerd.

Installatie

De installatie van een Amerikaanse keuken vergt de nodige know-how vanwege de vele verschillende maten, onderdelen en de combinatie van oude en nieuwe delen. Echter, onze installateurs hebben een zeer ruime ervaring en staan garant voor de beste kwaliteit.

Wij hebben zeer veel onderdelen op voorraad en kunnen de zorg van het ontmantelen, assembleren, controleren en installeren van jouw keuken en apparatuur op ons nemen.

 

american-kitchen-how-we-work-5